Відкритий університет: 15 травня – творча зустріч із Василем Шклярем

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Відкритий університет: 15 травня – творча зустріч із Василем Шклярем

«Відкритий університет» – партнерський проект Наукового товариства нашого закладу вищої освіти не збавляє обертів, та запрошує до альма-матер все нових і нових високоповажних гостей, які готові поділитися з молодим поколінням своїми поглядами та думками, своєю творчістю, познайомити з історією нашої Батьківщини та змотивувати до нових звершень на благо рідної української землі.

Вже 15 травня 2019 року до нашого університету завітає один із найвідоміших, найтитулованіших та найулюбленіших сучасних українських письменників, «батько українського бестселера», автор знаменитого роману «Чорний Ворон», Золотий письменник України Василь Шкляр.

Його твори перекладено багатьма мовами світу, зокрема англійською, португальською, болгарською, вірменською, шведською, словацькою та іншими мовами.

У 2011 році авторові було присуджено Шевченківську премію, однак Василь Шкляр, уперше в історії цієї державної нагороди, не прийняв її на знак протесту проти антиукраїнської гуманітарної політики тодішньої влади.

У ході зустрічі, яка розпочнеться опівдні у конференц-залі імені Василя Сухомлинського, відомий автор презентує свої найвідоміші романи та неодмінно відповість на численні питання публіки. Крім того, у ході зустрічі, її учасники матимуть унікальну можливість придбати книги Василя Шкляра за ціною видавництва, отримати автографи та зробити спільну світлину з автором.

Запрошуємо на зустріч усіх поціновувачів вишуканого українського літературного слова, студентів та викладачів, містян та усіх охочих.

Перейти до вмісту