Спортивні досягнення студентів університету на чемпіонаті України з вільної боротьби

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Спортивні досягнення студентів університету на чемпіонаті України з вільної боротьби

10-12 липня 2019 року в місті Івано-Франківську проходив чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків і чемпіонат України серед жінок до 23 років. На змагання з’їхались понад 300 найсильніших борців з усіх областей.

У чемпіонаті взяли участь 8 студентів факультету фізичного виховання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»: Аліна Акобія (ваг. кат. до 57 кг), Тетяна Польова (ваг. кат. до 53 кг), Анна Мазуркевич (ваг. кат. до 65 кг), Степан Лилик (ваг. кат. до 70 кг), Владислав Кім (ваг. кат. до 65 кг), Денис Павлов (ваг. кат. до 74 кг), Андрій Стоянов (ваг. кат. до 61 кг), Даніїл Підлипинець (ваг. кат. до 92 кг). За крок до бронзових нагород зупинилися Степан Лилик і Андрій Стоянов. Срібна нагорода дісталася Денису Павлову, який у фінальній сутичці поступився майстру спорту Василю Михайлову з Одеси. Поповнила свою скарбничку ще однією золотою медаллю Аліна Акобія, яка у фінальному поєдинку впевнено здолала призерку чемпіонату Європи Вероніку Рябоволову.

Колектив нашого факультету вітає студентів і їх тренерів з перемогами та висловлює вдячність за популяризацію цього виду спорту серед молоді. Бажаємо Вам перемог у спорті й житті!

Віктор Куйбіда

декан факультету фізичного виховання, професор

Перейти до вмісту