Віктор Коцур став почесним доктором Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича – наші вітання, ректоре!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Віктор Коцур став почесним доктором Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича – наші вітання, ректоре!

Як повідомляє офіційний сайт Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, сьогодні, 23 грудня 2019 року, на Вченій раді цього університету ректору ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» доктору історичних наук, професору Віктору Петровичу Коцуру було урочисто вручено відзнаку «Почесний доктор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича».

Почесну відзнаку вручав голова ради, ректор ЧНУ імені Юрія Федьковича, професор Роман Петришин. Після її отримання та церемонії одягання мантії та конфедератки Віктор Коцур виголосив промову, у якій подякував за високу честь отримувати таку відзнаку не лише як вчений, а ще й як випускник історичного факультету цього університету.

Відомо, що Віктор Петрович став 46-тим володарем цієї відзнаки, а в різні роки її також отримували перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк, другий президент України Леонід Кучма, видатна українська поетеса Ліна Костенко, Патріарх Київський і всієї Руси-України, предстоятель Української православної церкви Київського патріархату, кандидат богословських наук Філарет (Денисенко) та інші відомі в Україні та за її межами люди, науковці та діячі політики та культури.

Професорсько-викладацький та студентський колективи ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» сердечно вітають свого ректора, доктора історичних наук, професора Віктора Коцура з почесною відзнакою у рідній для нього буковинській альма-матер.

Ця нагорода ‒ гідна оцінка вашого рівня знань в професії та результатів в роботі. Впевнені, що не одне покоління ваших учнів і колег з повагою і вдячністю цінують вашу працю. Ваші здобутки створені щоденною наполегливою працею, тож нехай це досягнення додасть Вам віри і життєвих сил, нехай труднощі будуть переможені, а успіх окриляє душу!

Бажаємо, щоб неодмінно збувалися всі Ваші світлі наміри, здійснювалися добрі справи, справджувалися численні побажання!

Зичимо доброго здоров’я, невичерпної енергії та натхнення, благополуччя! Нехай завжди на життєвому шляху зустрічаються люди віддані, вірні і справді гідні Вашої поваги.

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

ФОТОГАЛЕРЕЯ

1 Response
Перейти до вмісту
%d bloggers like this: