Молодіжна рада провела перше засідання у стінах Переяслав-Хмельницького університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Молодіжна рада провела перше засідання у стінах Переяслав-Хмельницького університету

12 червня 2019 року на базі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбулися перші збори молодіжної ради Переяслав-Хмельницької міської ради.

У засіданні взяли участь члени молодіжної ради, начальник відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту Переяслав-Хмельницької міської ради Валерій Мільгевський, головний спеціаліст відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту Альона Свириденко, начальник відділу культури і туризму міської ради Антоніна Курченко, дизайнер Оксана Шекмар.

На зборах було затверджено радників голови молодіжної ради з питань спорту і туризму, інформаційного забезпечення, соціального напряму, культурно-масової роботи. Цього ж дня було оголошено ряд пропозицій стосовно проведення Дня молоді, до якого долучиться новостворена рада. Окрім цього кожен з присутніх висловив свої ідеї та проекти для їх подальшої реалізації молодіжною радою.

Нагадаємо, що наступне засідання заплановане на 20 червня 2019 року.

Прес-служба молодіжної ради

Перейти до вмісту