Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Визначено кращих у забігу на одну милю

31 травня 2019 року на стадіоні ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбувся регіональний етап Всеукраїнського Фізкультурно-оздоровчого заходу серед студентів, викладачів нашого університету, а також учнів дирекції Комунального закладу Київської обласної ради Переяслав-Хмельницького ліцею-інтернату «Патріот».

Учасники змагань здійснили легкоатлетичний забіг на 1 милю/1609 метрів приурочений закриттю XIV літньої Всеукраїнської Універсіади України. Як на старті, так і після фінішу на стадіоні панувала дружня та весела атмосфера.

За підсумками забігу його учасникам було вручено квитки на два матчі збірної України з футболу в рамках Турніру Валерія Лобановського, який у ці дні проходить на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві. Кращих з них було нагороджено кубками і грамотами.

Висловлюємо щиру подяку колективу кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму та доценту Миколі Шульзі, а також дирекції Комунального закладу Київської обласної ради Переяслав-Хмельницького ліцею-інтернату «Патріот» за активну участь в організації змагань.

Віктор Куйбіда,
декан факультету фізичного виховання, професор

Перейти до вмісту