Готуємось до Великодня: вже завтра вчитимемось писанкарству

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Готуємось до Великодня: вже завтра вчитимемось писанкарству

Наукове товариство університету глибоко шанує, любить та, наскільки це можливо, поширює українські традиції. Як відомо, на Великдень заведено пекти паски та розмальовувати писанки. Усі господині заздалегідь ретельно готуються до одного з найвеличніших церковних свят, тому і ми не можемо лишатися осторонь та пропонуємо Вам разом із нами долучитися до одного з передсвяткових ритуалів. 

У вівторок, 23 квітня 2019 року, напередодні світлого свята Великодня, разом з членом спілки дизайнерів України, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», майстринею Ольгою Стрілець запрошуємо Вас відвідати майстер-клас із писанкарства, який розпочнеться о 11:00 на ІІ поверсі ІІ корпусу нашого університету, навпроти зали інформаційних ресурсів «Чумацький шлях».

Приходь сам та бери з собою друзів, бо «вже недалечко червоне яєчко»!

 

Прес-служба Наукового товариства університету

Перейти до вмісту