Вітаємо з Днем народження заступника головного бухгалтера університету Лідію Павлівну Андрієнко

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітаємо з Днем народження заступника головного бухгалтера університету Лідію Павлівну Андрієнко

27 березня 2019 року День народження завітав до оселі заступника головного бухгалтера ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Лідії Павлівни Андрієнко.

Дорога Лідіє Павлівно!

 Ви – один із найважливіших працівників в університеті, бо саме від Вас залежить і його працездатність, і взаємини з контролюючими органами. Ви завжді готові перерахувати збитки і доходи, розібратися в колонках цифр, які ніколи не зрозуміє більшість членів нашого університетського колективу.

Бажаємо Вам безмежного щастя, міцного здоров’я, великих перемог, чудового настрою і високого достатку, світлого щастя в житті і радості душі. Хай у житті буде багато всього цікавого, прекрасного і чудового. Нехай улюблена робота ніколи не буде обтяжливою, баланс буде в порядку, хай калькуляція включає засоби і зусилля для виробництва щастя серця і блаженства Вашої душі.

Колектив навчального закладу, бухгалтерія

Перейти до вмісту