Вітання з нагоди Дня народження Антоніни Павлівни Розсохи

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітання з нагоди Дня народження Антоніни Павлівни Розсохи

Сьогодні, 27 лютого 2019 року, День свого народження святкує кандидат педагогічних наук, професор,  завідувач відділу аспірантури та докторантури Антоніна Павлівна Розсоха.

Дорога Антоніно Павлівно!

Прийміть наші сердечні вітання та побажання з цієї нагоди. Своєю невтомною працею, високим професіоналізмом, наполегливістю, талантом й мудрістю умілого керівника, почуттям відповідальності ви здобули заслужений авторитет серед ваших колег, аспірантів та докторантів, всіх тих хто, завдяки Вашій наполегливій праці та підтримці, в різні роки здобув наукове визнання та отримав нові кар’єрні перспективи.

Нехай ваша фаховість і гуманність, життєві знання і досвід, доброта і людяність й надалі сприяють розбудові нашого краю та всієї України.

Міцного вам здоров’я, невичерпних творчої наснаги і завзяття, вагомих успіхів і всіляких гараздів. Хай Боже благословення завжди буде з вами та дарує непохитні віру, надію, любов!

З любов’ю та повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету,
аспіранти та докторанти

Перейти до вмісту