Делегація фінансово-гуманітарного факультету взяла участь у заході Uni–Biz Bridge 2

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Делегація фінансово-гуманітарного факультету взяла участь у заході Uni–Biz Bridge 2

16 лютого 2019 року делегація фінансово-гуманітарного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» у складі кандидата педагогічних наук, доцента В’ячеслава Володимировича Різника, кандидата економічних наук, доцента Наталії Миколаївни Євтушенко, кандидатів історичних наук, доцентів Алли Миколаївни Зленко та Олени Дмитрівни Ісайкіної взяли участь у заході Uni–Biz Bridge 2.

Незмінним організатором заходу Uni–Biz Bridge 2 була Ukrainian Generation (UGEN). Цього року захід відбувався на базі компанії Deloitte Ukraine (місто Київ). Мета Uni-Biz Bridge 2 також незмінна – це побудова «містка» між університетами та роботодавцями. За допомогою таких заходів UGEN намагається подолати прірву між офіційною освітою та запитами, з якими студенти зустрічаються на ринку праці.

Проведення Uni-Biz Bridge 2 включало три етапи:

1) Лекції. Спікери розповідали  про можливості для студентів, які можуть запропонувати їхні компанії.

2) Діалог. Дискусійна панель «Бачення роботодавця, як побудувати міст взаємодії із закладами вищої освіти України» за участі представників компаній і викладачів.

3) Спілкування. Круглі столи, де викладачі спілкувалися  з представниками кожної компанії особисто, обмінювались контактами і досвідом та знаходили шляхи подальшої співпраці.

Від роботодавців участь у заході Uni-Biz Bridge 2 приймали спікери таких відомих компаній, як: Coca-Cola, Genesis, Deloitte, Mazars, JTI, Райффайзен Банк Аваль, Mindy Teams. Співпраця між представниками закладів вищої освіти та роботодавцями в рамках заходу Uni-Biz Bridge 2 була надзвичайно плідною та корисною. Учасники заходу дійшли висновку про необхідність координації зусиль закладів вищої освіти та роботодавців з метою ефективної підготовки майбутніх фахівців, спроможних задовольнити динамічні вимоги ринку праці.

Викладачі фінансово-гуманітарного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» щиро вдячні Ukrainian Generation (UGEN) та представникам бізнесу за надану можливість налагодження ефективного зворотного зв’язку між роботодавцями й представниками закладів вищої освіти, що дозволить врахувати сучасні тенденції на ринку праці та реалізувати їх в освітніх програмах.

Прес-служба фінансово-гуманітарного факультету

[vcfastgallery columns=”4″ fg_type=”magnific-popup” size=”fg-masonry” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_smartphone_l_columns=”2″ fg_tablet_p_columns=”2″ fg_tablet_l_columns=”3″ fg_desktop_medium_columns=”4″ fg_desktop_small_columns=”2″ images=”13762,13760,13757,13761,13756,13758,13759″]
Перейти до вмісту