Запрошуємо до участі у навчальних тренінгах і семінарах у рамках проекту MoPED

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > MoPED > Запрошуємо до участі у навчальних тренінгах і семінарах у рамках проекту MoPED

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі в конкурсному відборі для подальшого долучення до навчальних тренінгів і семінарів, спрямованих на вдосконалення цифрової й дидактичної компетентностей викладачів ЗВО, учасників проекту MoPED.

Тренінги будуть проведені європейськими партнерами в рамках проекту програми ЄС Еразмус+ №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних технологій викладання – MoPED».

Терміни проведення навчальних тренінгів і семінарів: березень-травень 2019 року. Кінцевий термін подачі заявок на участь у конкурсному відборі: 07 лютого 2019 року.

Деталі в Інформаційному листі.

ПРОЕКТ ERASMUS+ KA2 MOPED – №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «МОДЕРНІЗАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ВИКОРИСТАННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ІНСТРУМЕНТІВ НАВЧАННЯ»

MoPED – проект із розвитку потенціалу вищої освіти (Erasmus+ KA2), спрямований на модернізацію вищої освіти України, розроблений за підтримки Європейського Союзу.

Це перший проект зазначеного напряму, де аплікантом та грантхолдером виступає консорціум українських університетів, серед яких і ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».

Метою проекту є модернізація навчальних програм для вищих педагогічних навчальних закладів України шляхом уведення нових курсів вищої освіти та методів ІКТ в освітній процес.

MoPED зосереджується на наступних цілях:

– розробка 18 семестрових дисциплін, включених в навчальні плани ЗВО України, та їх акредитація на інституційному рівні. Це забезпечить модернізацію навчальних програм освітніх рівнів «Бакалавр» та «Магістр» кожного університету України, створюючи нові акредитовані курси та навчальні матеріали для викладання STEAM предметів;

– підготовка викладацького складу педагогічних факультетів українських університетів для забезпечення використання та сталого розвитку розроблених курсів та розробки нових;

– створення «Інноваційного класу» (ICR) в кожному українському ЗВО, який буде розглядатися як навчальний простір XXI століття, що ґрунтується на основі кращих європейських практик;

– ефективна співпраця між ЗВО ЄС та України, вчителями шкіл та їх спілками, що посилює інтернаціоналізацію, передачу знань та академічний потенціал. Для цього буде створено MoPED екосистему для встановлення інноваційного професійного середовища для сприяння, обміну та поширення ефективних практик викладачів.

Відділ міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту