В університеті стартувала «Студентська ліга» з волейболу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В університеті стартувала «Студентська ліга» з волейболу

В Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди розпочався чемпіонат України з волейболу серед студентських команд. Команда переяславського вишу потрапила в групу «А» першої ліги разом із командами Сумського державного університету та Харківського національного університету.

З 6 по 9 грудня 2018 року у спортивному залі вишу відбулись ігри першого туру. Згідно з регламентом, у ньому волейбольні дружини групи «А» зустрічалися із суперниками з групи «Б». Першого ігрового дня харківчани з рахунком 1:3 поступились  волейболістам із Чернівців, переяславці з таким же рахунком програли команді Національного університету фізичного виховання і спорту, а команда із Сум виграла у киян з Національного торговельно-економічного університету. Цього ж дня сумчани у другій грі з рахунком 3:0 обіграли волейбольну дружину Центральноукраїнського державного педагогічного університету.

Другий та третій ігрові дні несподіваних результатів не принесли: перемагали завідомо сильніші. Винятком стала хіба що гра між командами із Сум та університету фізвиховання та спорту, в якій зустрілися більш-менш рівні суперники. Сумчани перемогли із рахунком 3:1.

За підсумками першого туру таблицю із 12 очками (4 гри) очолила команда із Сумського університету. Відразу за нею розмістились чотири команди групи «Б» – у кожної по 6 очок після трьох поєдинків. Невдахами туру є волейболісти із Переяслава та Харкова, вони з нулем в графі «очки» перебувають внизу турнірної таблиці.

Тренер студентської команди нашого університету Віктор Погребний зауважив, що через різні причин (хвороба та сімейні обставини) кілька гравців основи не змогли вийти на майданчик:

– Команда грала майже дублюючим складом. Сподіваюсь, що вже в матчах другого туру ми продемонструємо волейбол гідного рівня.

Володимир Набок

[vcfastgallery columns=”4″ fg_type=”magnific-popup” size=”fg-masonry” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_smartphone_l_columns=”2″ fg_tablet_p_columns=”2″ fg_tablet_l_columns=”3″ fg_desktop_medium_columns=”4″ fg_desktop_small_columns=”2″ images=”12632,12641,12640,12639,12638,12637,12636,12635,12634,12633,12630,12629,12628,12627″]
Перейти до вмісту