В день народження Василю Володимировичу Якубі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > В день народження Василю Володимировичу Якубі

Сьогодні, 25 листопада 2018 року, свій день народження святкує керівник інформаційного відділу, повелитель всіх університетських комп’ютерів, Інтернету та модульного середовища нашого навчального закладу, кандидат історичних наук, доцент – Василь Володимирович Якуба.

 

Шановний Василю Володимировичу!

В день Вашого народження весь професорсько-викладацький та студентський колективи університету щиро зичать Вам міцного здоров’я та здійснення всіх бажань і мрій, безмежного щастя, радості буття, любові від рідних і друзів, й задоволення від спілкування, плідної роботи, відчайдушного відпочинку та достатку!

Нехай у Вашій «віртуальній державі» ніколи не буде величезних черг викладачів та студентів, а довірене Вам програмне та комп’ютерне забезпечення нашої альма-матер завжди миттєво слухається Вас, аби Ваша робота ставала ще продуктивнішою і ще кращою. Ми безмежно цінуємо Ваш людиноцентризм, високу толерантність, постійну готовність прийти на допомогу, високі загальнолюдські та професійні якості і відданість своїй справі, якими Ви володієте.

Хай радість щоденно заглядає у Ваше вікно і приносить лише добрий настрій, бадьорість і впевненість у сьогоденні!

Успіхів Вам і досягнень небачених, але таких бажаних і омріяних!

Перейти до вмісту