Гаряча новина! Команди «Ліги сміху» безкоштовно виступлять в нашому університеті – всі подробиці вже тут!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Гаряча новина! Команди «Ліги сміху» безкоштовно виступлять в нашому університеті – всі подробиці вже тут!

Наступного року проект «Ліга сміху» відзначить свій перший ювілей. Рівно 5 років тому силами студії «Квартал 95» і компанії “Drive Production” в нашій країні з’явився молодіжний рух, що об’єднує талановитих, креативних і артистичних людей з усіх регіонів України. До святкової дати студія «Квартал 95» і компанія «Квартал-Концерт» вирішили зробити подарунок всім шанувальникам цієї гри, організувавши масштабний всеукраїнський тур кращих команд «Ліги сміху» по вищих навчальних закладах.

На початку осені, силами соціально-гуманітарного відділу університету, наш університет теж подав заявку на проведення одного з ювілейних концертів «Ліги сміху» в нашому навчальному закладі. І ось, на концерті до Дня студента, було оголошену чи не найкращу та найнеочікуванішу, для багатьох, новину – наша альма-матер увійшла до переліку 50 міст, де відбудуться концерти «Лігу сміху». Тому приїзду кращих зірок найкращого гумористичного шоу нашої країни бути! Відбудеться він вже незабаром, 30 листопада 2018 року в актовому залі нашого університету.

Для того аби отримати заповітний квиток на концерт кращих гумористичних команд нашої країни у Переяславі-Хмельницькому, потрібно перейти за посиланням: http://ligasmeha.kvartal-concert.com/ та пройти нескладну реєстрацію, обравши в переліку місто Переяслав та наш університет, вказавши своє ім’я та активний номер телефону. Розіграш проводиться серед всіх зареєстрованих учасників шляхом випадкового вибору. Натиснувши кнопку «Зареєструватись» ви, автоматично, стаєте учасником розіграшу запрошень та погоджуєтесь з його умовами.

У разі виграшу запрошення, на вказаний Вами номер телефону, буде надіслано повідомлення із посиланням на завантаження електронного вхідного квитка. Квиток необхідно роздрукувати. Увага! Не передавайте третім особам ваш квиток. Лише вхідний квиток разом з пред’явленням посвідчення студента нашого ВНЗ є гарантією входу на захід.

Запрошення на концерт команд Ліги Сміху – безкоштовні і не для продажу. Кількість запрошень обмежена кількістю місць у глядацькій залі.

Відомо, що всього в ювілейному турі, паралельно, працюватимуть 5 складів найпопулярніших команд «Ліги сміху», і, на даний момент, заплановано близько 90 концертів. У гумористичному марафоні візьмуть участі команди – «Загорецька Л.С.», «VIP-Тернопіль», «Вінницькі», Луганська збірна, «Дніпро», «Тріо різні», «Ніколь Кідман», «Стадіон «Діброва», «Ветерани космічних військ», «Отдыхаем вместе», Збірна Кременчука, «30+» та інші. У кожному місті та кожному вузі буде виступати кілька команд зі своїми кращими номерами. Крім цього, у ряді університетів, «лігосмішники» планують інтерактивну взаємодію з залом у форматі «розминки».

Про старт ювілейного всеукраїнського туру ведучий і продюсер проекту Володимир Зеленський оголосив під час недавніх зйомок Зимового Кубка «Ліги сміху». «Давайте відзначати п’ятиріччя разом!», – сказав лідер «Кварталу 95» прямо на сцені і передав естафету столичному «Політеху».

Старт туру заплановано на 15 листопада. В цей день в концертному залі КПІ ім. Сікорського, який вміщує понад 1600 глядачів, відбудуться відразу два концерти за участю команд – «Стоянівка», Луганська збірна і «Стадіон «Діброва». Це означає, що понад 3000 студентів КПІ і три популярні команди дадуть старт всеукраїнському ювілейного марафону «Ліги сміху».

А про те, як відбулося оголошення цієї грандіозної новини в рамках святкування Дня студента у нашому університеті читайте на нашому сайті вже незабаром.

Максим Левченко

(за матеріалами прес-служби «Студії Квартал 95»)

Перейти до вмісту