На засіданні ректорату, яке відбулося 18 вересня 2018 року, розглядалися наступні питання:

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > На засіданні ректорату, яке відбулося 18 вересня 2018 року, розглядалися наступні питання:

1. Про організаційно-методичний супровід наукової роботи в університеті проінформував проректор з наукової роботи Сергій Рик. Сергій Миколайович ознайомив присутніх із відповідним наказом №143 від 10.09.2018 року, в якому передбачена робота по проведенню наукових заходів, студентських олімпіад та конкурсів, участь у грантових проектах. Також визначені терміни звітування про наукову роботу.

2. Про результати вступу до аспірантури та докторантури доповіла завідувачка аспірантури та докторантури Антоніна Розсоха. Було зазначено, що відповідно до обсягів підготовки науково-педагогічних кадрів через докторантуру і аспірантуру за рахунок бюджетного фінансування у 2018 році було виділено 4 місця в докторантурі за спеціальностями: 032 Історія та археологія, 015 Професійна освіта, 053 Психологія, 072 Фінанси, банківська справа та страхування і 20 місць в аспірантурі, із них 13 – з відривом від виробництва та 7 – без відриву від виробництва. На підставі протоколів вступних іспитів та висновків приймальної комісій до докторантури зараховано 4 особи за спеціальностями: 015, 032,053,072.

До аспірантури зарахували на очну денну форму навчання 14 осіб (1 особа рекомендована на контракт), на очну вечірню форму навчання зараховано 15 осіб (8 осіб зараховані на контракт).

Враховуючи випуск і прийом до аспірантури на сьогодні 133 особи навчається в аспірантурі – 67 денна форма навчання, 34 – вечірня та 32 заочна форма навчання.

29 вересня о 14.00 і залі імені Василя Сухомлинського відбудуться настановчі збори аспірантів і докторантів І року навчання.

До 1 жовтня потрібно подати у відділ аспірантури та докторантури навчальні плани зі змінами, таблиці кадрового забезпечення аспірантів.

3. Про стан інформаційного наповнення сайту університету доповіла голова Наукового товариства аспірантів, докторантів і молодих вчених університету Оксана Луцик. Сайт повністю оновлений. Створені і заповнені інформацією сторінки про факультети, кафедри та інші підрозділи університету. В подальшому планується зробити особистий профіль науково-педагогічних працівників університету та календар подій.

4. Про підготовку до відзначення Дня працівників освіти доповів перший проректор Валерій Хомич. З нагоди Дня працівників освіти в університеті відбудуться урочистості. До 21 вересня потрібно подати клопотання про відзначення педагогічних працівників, обслуговуючий персонал з нагоди Дня працівників освіти.

5. Про стан виконання договірних зобов’язань студентами контрактниками проінформували головний бухгалтер Ольга Яременко та декани факультетів.

Ольга Науменко

Перейти до вмісту