Спортсмени університету відзначені Київською обласною держадміністрацією

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Спортсмени університету відзначені Київською обласною держадміністрацією

4 вересня в Київській обласній державній адміністрації відбувся урочистий захід, присвячений Дню фізичної культури і спорту, який офіційно святкують в Україні щороку, другої суботи вересня.
Доброю традицією стало відзначати досягнення найкращих спортсменів, тренерів, функціонерів, громадських діячів та інших працівників спортивної галузі Київщини з нагоди професійного свята. Цей рік не став винятком. З нагоди свята управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації організувало урочистості.

На своє професійне свято завітали видатні спортсмени Київщини, члени збірної України, переможці всеукраїнських та міжнародних змагань, олімпійські призери та учасники Олімпіади, відомі тренери, керівники державних та комунальних закладів, спортивних федерацій, організацій, партнери спорту. В урочистому заході взяв участь голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, який і вручив державні нагороди.

Надзвичайно приємно відмітити, що серед нагороджених є також спортсмени Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, а саме: вся спортивна родина Самолюків: Олена, Анатолій і їх діти – Віктор та Анна. Вже багато років Олена та Анатолій Самолюки тренують дітей по методиці й техніці штовхання ядра, а їхні вихованці стають призерами всеукраїнських і міжнародних змагань. Також були нагороджені: викладач кафедри спортивних дисциплін, ігор та туризму, майстер спорту України Вікторія Царук, старший викладач університету, заслужений тренер України Сергій Безкоровайний, студентка природничо-технологічного факультету, майстер спорту України Оксана Бабич, магістрантка факультету фізичного виховання, кандидат у майстри спорту України  Наталія Кондратюк, магістрантка факультету фізичного виховання, заслужений майстер спорту України  Іванна Березовська, студентка 2 курсу факультету фізичного виховання Тетяна Кравченко.

Щиро вітаємо  спортсменів з Днем фізичної культури і спорту! Бажаємо міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту!

Ольга Науменко,
фахівець соціально-гуманітарного відділу університету

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”8295,8294,8296,8297,8298,8299,8301,8302,8303,8304″]
Перейти до вмісту