Футболісти Збірної України (U-19) нарощують імідж Переяславського педуніверситету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Футболісти Збірної України (U-19) нарощують імідж Переяславського педуніверситету

Збірна України віком до 19 років розпочала свої виступи у фінальній частині юнацького Євро з перемоги над збірною Франції 2:1. Синьо-жовті відкрили рахунок після удару Цитаїшвілі, але французи майже одразу вирівняли становище 1:1. Після видалення одного гравця противника українці збільшили рахунок лише на 84-й хв. У наступному матчі українці зіграли унічию 1:1 зі своїми однолітками з Англії, а в останньому поєдинку − здолали збірну Туреччини 1:0. Блискуча гра …і наші юнаки у півфіналі. Очікуємо перемоги у грі зі збірною Португалії.

Вітаємо студентів факультету фізичного виховання Валерія Бондаря та Юхима Коноплю, які у складі збірної України здолали сильних суперників (збірна Франції у 2018 р. стала чемпіоном світу!!!). Нагадаємо, що у відбірному турнірі точний удар студента факультету фізичного виховання Валерія Бондаря приніс перемогу над командою Румунії 2:1 й вивів збірну України на Євро-2018.

Вітаємо студентів-збірників факультету та тренера збірної України Олександра Петракова з перемогою і чекаємо золотих медалей!

З повагою декан факультету фізичного виховання, професор Віктор Куйбіда  

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”7421,7422″]
Перейти до вмісту