Факультет фізичного виховання: майстер-клас на природі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Факультет фізичного виховання: майстер-клас на природі

У процесі проходження спортивного табірного збору студенти факультету фізичного виховання: чемпіон України з боксу Ващенко Юрій, кандидат у майстри спорту Калмиков Кирило, майстер спорту з сумо Кондратюк Наталія разом з абітурієнтами продемонстрували майстер-клас з боксу. У тренуванні й показових виступах взяли участь майбутні учителі біології та географії, які паралельно проходили навчальну практику в урочищі Бучак.

Виявилося, що деталі захисту, атаки, роботи ніг, корпусу, відчуття дистанції не під силу пересічній людині без спеціальних наполегливих тренувань. Натомість випускниця природничо-технологічного факультету майстер спорту з сумо Бабич Оксана освоїлася з новим видом спорту найшвидше.

Висловлюємо подяку викладачу кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму, майстру спорту з боксу Юрченко Ігорю Валерійовичу за організацію практичного заняття на фоні чудового виднокола природи.

З повагою декан факультету фізичного виховання,

професор Віктор Куйбіда 

 

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”7329,7328,7327,7326″]
Перейти до вмісту