«Європейська ліга професійного розвитку» організовує Mіжнародне науково-педагогічне стажування

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Європейська ліга професійного розвитку» організовує Mіжнародне науково-педагогічне стажування

«Європейська ліга професійного розвитку» організовує міжнародне науково-педагогічне стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування на базі Університету Соllеgium Сivitas Варашава, Польща.

Метою стажування є підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки аспірантів, докторантів, наукових і науково-педагогічних працівників, опанування новітніми унікальними методами, набуття досвіду провадження науково-дослідної і викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів. Дати проведення: 20 червня-11 липня 2018 р.

Програма стажування складається з двох модулів:

Модуль 1. Дистанційне навчання (20 червня – 6 липня 2018) Структура: відео-семімари, онлайн-заняття, самостійна та індивідуальна робота, написання власного проекту.

Модуль 2. Виїзний модуль на базі Університету Соllеgium Сivitas у місті Варшава, Польща ( 9-І І липня 2018) Структура: семінари, лекції, тестування, презентація власного проекту.

Подача заявок на участь у стажуванні: до 01 червня 2018 року. Університетом Соllеgium Сivitas видається сертифікат на 108 годин усім учасникам стажування.

Додаток: детальна Програма виїзного модулю і тематичний план стажування.

Детальна інформація щодо участі та вартості стажування за телефоном +38 073 033 27 97.

Перейти до вмісту