20-річчя факультету педагогіки та психології університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > 20-річчя факультету педагогіки та психології університету

15 травня дружною університетською родиною святкували студенти та викладачі День народження факультету педагогіки та психології Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди.

Рівно двадцять років тому (11 травня 1998 року) гостинно відчинив свої двері факультет педагогіки та психології для всіх, хто не уявляє свого життя без допомоги людям, служінню добру та милосердя. Нині факультет педагогіки та психології – один з провідних в університеті. Він славиться численними досягнення у минулому та сьогоденні, здійснює великий вплив на кадровий, інтелектуальний, науковий потенціал нашого університету, з кожним роком формуючи все нові і нові покоління мудрих педагогів та кваліфікованих психологів.

З нагоди дня народження факультету в університеті відбулися урочистості. З самого ранку в університеті вже панувала святкова атмосфера. Біля деканату винуватців свята була розташована святково прикрашена фотозона, де можна було сфотографуватися всім, хто бажав із іменинниками.

Також у рамках свята проходила ІІ Всеукраїнська конференція молодих учених «Перспективи розвитку сучасної психології», під час якої студенти розглянули нові перспективи розвитку психології у сучасному світі.  Метою конференції було обговорення актуальних проблем психологічної теорії та практики; стан та перспективи розвитку психологічної служби в системі освіти, професійна підготовка психолога-практика, пошук новітніх методів психодіагностичних досліджень, психокорекційної роботи та перспективи їх розвитку.

Родзинкою свята став святковий концерт, який підготували студенти факультету. Розпочала свято вітальними словами декан факультету педагогіки та психології Ліана Яценко. Вона висловила свої щирі вітання студентам та викладачам факультету, побажала здійснення мрій, натхнення, успіхів, творчої наснаги та подальшого процвітання. Також виконала важливу місію – нагородила активних студентів факультету та викладачів за їхню ініціативну працю та з нагоди дня факультету.

Справжній святковий настрій, веселі емоції і позитивний заряд енергії присутнім подарували яскраві вокальні та хореографічні номери у виконанні студентів факультету і гостей з інших співдружніх факультетів університету.

Після святкового концерту свято не завершилося. На гостей ще чекало багато приємних подій, зокрема: безпрограшна лотерея «Приколяшки від Наташки», в якій могли брати участь всі бажаючі та вигравати маленькі та цікаві подаруночки,  акція «Нагодуй студента», виставка найрізноманітніших виробів викладачів під назвою «Хобі», на якій демонструвалися картини з бісеру та вишиті, аплікації, різноманітні вироби з бісероплетіння тощо. З цієї виставки можна було дізнатися яке ж мають хобі наші улюблені викладачі.

Вже о 16.00 на стадіоні університеті відбулося продовження свята. Іменинників вітали музична група етно-музикантів «Скарбниця Бабая» та «Натюрмортум»,

Скінчилося святкування 20-річчя факультету святковою дискотекою із запальними танцями. Свято подарувало присутнім безліч усмішок, сміху, радості.

Щиро вітаємо факультет педагогіки та психології з Днем народження та бажаємо творчої наснаги, цікавих відкриттів та процвітання. Нехай кипуча енергія й надалі спонукає до дієвості, сміливих задумів, життєво-важливих проектів і наукових перемог, а досвід стане рушійною силою на шляху інноваційного розвитку! Нехай щастить!

Ольга Науменко

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”5091,5090,5089,5088,5087″]
Перейти до вмісту