11 травня – 20-річчя Факультету педагогіки та психології

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > 11 травня – 20-річчя Факультету педагогіки та психології

Професорсько-викладацький склад та велика студентська родина нашого університету щиро вітає факультет педагогіки та психології з ювілейною 20-ю річницею Вашого факультету!

Нині ваш факультету – один з провідних в університеті, він славиться численними досягнення у минулому та сьогоденні, здійснює великий вплив на кадровий, інтелектуальний, науковий потенціал нашого університету, з кожним роком формуючи все нові і нові покоління мудрих педагогів та кваліфікованих психологів.
В день народження Вашого факультету висловлюємо глибоку вдячність і шану всьому колективу викладачів та студентів, та щиро зичимо успіхів у плеканні молодої надії нашої держави. Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть Вашими вірними супутниками, життя – багатогранним і плідним, шлях до професійного зростання – успішним. Переконливих Вам здобутків, міцного здоров’я, довголіття, родинного щастя!

Перейти до вмісту