Перемога студента природничо-технологічного факультету на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Біологія»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Перемога студента природничо-технологічного факультету на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Біологія»

26-27 квітня 2018 р. у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія». На перший (заочний) етап конкурсу було подано 71 наукову роботу, що надійшли із 40 закладів вищої освіти. На підсумкову (очну) науково-практичну конференцію було запрошено авторів 20 наукових робіт із різних міст України.

ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» на завершальному етапі конкурсу представляв студент природничо-технологічного факультету спеціальність «Біологія» Вадим Совальський з науковою роботою «Динаміка змін щільності популяцій лелеки білого (Сіconia ciconia) та чорного (ciconia nigra) на теренах Камінь-каширського району», науковий керівник роботи – професор кафедри біології і методики навчання, кандидат біологічних наук, доктор історичних наук Куйбіда Віктор Віталійович. За результатами проведення підсумкової науково-практичної конференції конкурсу Вадим Совальський посів ІІІ місце і був нагороджений Дипломом ІІІ ступеня.

 Колектив викладачів і студентів ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» вітає Вадима Совальського та його наукового керівника – професора кафедри біології і методики навчання, кандидата біологічних наук, доктора історичних наук Куйбіду Віктора Віталійовича – з перемогою та бажає подальших успіхів і нових наукових здобутків!

Перейти до вмісту