Студентська рада університету розповіла про свої перемоги та поразки на звітній конференції

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Студентська рада університету розповіла про свої перемоги та поразки на звітній конференції

Студентська pада ПХДПУ імені Григорія Сковороди є невід’ємною частиною громадського самоврядування, що забезпечує захист прав та інтересів студентів, їх участь в управлінні університетом на партнерських засадах з адміністрацією.

16 квітня 2018 року в актовій залі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбулася звітна конференція органів студентського самоврядування. У цей день, за доброю традицією, закладеною ще попередниками, про виконану роботу прозвітувала голова Студентської ради – Ольга Молонова і її команда – студентські декани факультетів та старости гуртожитків. Кожен факультет делегував на конференцію своїх представників, що мали змогу ознайомитися з напрямками діяльності та результатами роботи усіх підрозділів Студентської ради за звітний рік їх каденції.

Звіти студентських деканів та голів гуртожитків породили чималі дискусії серед присутніх у залі, адже виходячи з них, всім було цікаво, чому, приміром, було нереалізовано деякі програмні положення, які студентські декани ставили перед собою у ході минулорічних передвиборчих програм.

Голова Студентської ради Ольга Молонова виступила зі звітною доповіддю, в ході якої представила результати роботи кожного відділу,  окреслила напрямки діяльності студентського самоврядування, згідно яких самоврядуванці намагалися працювати протягом року, та об’єктивно поділилась перемогами та поразками, які мала за цей час.

На завершення свого виступу Ольга наголосила, що університет – це те місце, де кожен студент може реалізувати себе як людину, активіста або науковця, та подякувала всім присутнім за участь у конференції та небайдужість до важливої спільної справи.

Під час звітної конференції було розглянуто фінансовий звіт Студентської ради. Делегати конференції, в цілому, задовільно оцінили діяльність Студентської ради університету, а голова профспілкового комітету університету Михайло Бойко, що був запрошений з завершальним словом, побажав молодим лідерам переяславського студентства подальших успіхів у їх нелегкій роботі.

Бажаємо Студентській pаді нових перемог та лише позитивних тенденцій у своєму розвитку.

 

Ольга Науменко

Перейти до вмісту