«Сучасні педагогічні методи в європейському освітньому процесі»: зголошуйтеся до науково-педагогічного стажування в Болгарії

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «Сучасні педагогічні методи в європейському освітньому процесі»: зголошуйтеся до науково-педагогічного стажування в Болгарії

Офіційний представник VUZF – University of Finance, Business and Entrepreneurship в Україні ГО «Освіта майбутнього ХХІ» запрошує науково-педагогічних співробітників закладів вищої освіти, наукових співробітників наукових установ, докторантів, аспірантів, здобувачів, директорів і викладачів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, коледжів та технікумів дистанційно пройти науково-педагогічне стажування на базі Університету страхування та фінансів (ВУЗФ, Софія (Болгарія).

За мету стажування організатори ставлять підвищення кваліфікації його учасників, розширення, поглиблення і вдосконалення професійних компетенцій у зв’язку з оновленням змісту вимог до рівня кваліфікації, ознайомлення з досвідом організації навчального процесу та застосування інноваційних технологій реалізації змісту навчання в університетах Європейського Союзу.

Тема стажування звучить наступним чином: «Сучасні методи навчання та інноваційні технології в вищій освіті: європейський досвід та глобальні тенденції», а навантаження становить 180 годин (6 ECTS). Слід додати, що терміни стажування адаптовуватимуться під замовника, а що ж до вартості, то можливість цього стажування коштуватиме 3 960 гривень.

Зазначимо, щодо програми стажування (додається) включено:

– консультації з підтвердження у Європейському Союзі наукових ступенів та вчених звань, здобутих в Україні та захисту дисертаційних досліджень у кращих вузах Європи;

– пропозиції щодо можливості навчання в докторантурах університетів Болгарії;

– презентація напрямків навчання та можливостей співпраці з партнерськими університетами Болгарії;

– презентація напрямків навчання та можливостей співпраці з партнерськими університетами Болгарії;

– публікації (економіка, безпека, політологія) у міжнародних періодичних виданнях VUZF REVIEW.

Програма стажування:

Модуль 1. Новітні та інноваційні методи навчання – 45 год.

Модуль 2. Використання IT-технологій у навчальному процесі, форма дистанційного навчання – 45 год.

Модуль 3. Інтернаціоналізація навчального процесу та можливостей освіти. Європейські та світові приклади якості академічного навчання – 30 год.

Модуль 4. Системи вищої освіти в Болгарії. Програми підготовки та організації навчального процесу: уніфікація та диференціація – 30 год.

Модуль 5. Специфіка наукової підготовки в Польщі. Написання та публікація наукових робіт (Web of Science. Scopus) – 30 год.

За результатами стажування учасники отримають сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування – документ, що підтверджує проходження курсу підвищення компетентностей у ЗВО країни, що входить до Європейського Союзу. Сертифікат дійсний щодо здобуття звання доцента, професора, враховується під час ліцензування та акредитації освітньої програми, забезпечує виконання показників науково-педагогічної активності працівників ЗВО.

Контакти: +38 (063) 4197054, +38 (050) 2047957.

email: osvita21@ukr.net 

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту