Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Національний університет оборони України імені Івана Черняховського запрошує усіх охочих на День відкритих дверей

Дні відкритих дверей тривають не лише у структурних підрозділах нашого університету, а в партнерських закладах освіти. Повідомляємо, що кафедра військової підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського продовжує набір громадян для навчання за програмою підготовки офіцерів запасу. Усі охочі студенти запрошені на День відкритих дверей кафедри, який проходитиме онлайн на платформі Zoom 18 травня 2021 року о 12:00.

Участь у заході допоможе Вам знайти відповіді на найпоширеніші запитання щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, умов та особливостей навчання за програмою підготовки офіцерів запасу, освітніх можливостей і додаткових переваг.

Аби підключитися до конференції слід бути зареєстрованим на платформі  Zoom, й в означений час перейти за покликанням. Ідентифікатор конференції: 449 350 4415. Код доступу: 1R7.

Завітайте на День відкритих дверей онлайн та поспілкуйтеся із представниками кафедри військової підготовки – сплануйте власну цьогорічну вступну кампанію!

Нагадаємо, що про те, як проходитиме набір сковородинівців на військову кафедру НУОУ імені Івана Черняховського у 2021 році ми розповідали у березні, а днями сповіщали про те, що найближчої суботи факультет фінансово-економічної і професійної освіти запрошує вступників на День відкритих дверей у он-лайні.

Перейти до вмісту