Вибори ректора 2021: стало відомо, хто очолив і увійшов до організаційного комітету та виборчої комісії

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вибори ректора-2021 > Вибори ректора 2021: стало відомо, хто очолив і увійшов до організаційного комітету та виборчої комісії

26-27 квітня 2021 року відбулися перші засідання організаційного комітету та виборчої комісії з виборів ректора університету у 2021 році. Відповідно до пункту 2 наказу по університету від 21 квітня 2021 року №88 «Про організацію та проведення виборів ректора» у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» було обрано голову та склад організаційного комітету, а відповідно до п.5 наказу по університету від 21 квітня 2021 року №88 «Про організацію та проведення виборів ректора» у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» голову та склад виборчої комісії. Сповіщаємо імена обраних.

Головою організаційного комітету було обрано проректора з навчально-методичної роботи Різника Вячеслава Володимировича, його заступником – завідувача кафедри цифрових технологій навчання Хомича Валерія Феодосійовича. Секретарем організаційного комітету було обрано керівницю відділу кадрів університету Погребну Людмилу Миколаївну.

Головою виборчої комісії обрано керівника навчального відділу Брехунця Анатолія Івановича, його заступником старшого викладача кафедри публічного управління та адміністрування Редзюка Вячеслава Володимировича. Секретарем виборчої комісії стала керівниця загального відділу університету Гагаріна Ірина Станіславівна.

Прес-служба університету продовжує слідкувати за ходом конкурсу на посаду ректора університету й надалі повідомлятиме вам усі новини про його перебіг.

Перейти до вмісту