Перша за п’ять років перемога «Динамо Київ» у чемпіонаті України з футболу – це й результат випускника нашого університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини випускників > Перша за п’ять років перемога «Динамо Київ» у чемпіонаті України з футболу – це й результат випускника нашого університету

Учора, 25 квітня 2021 року, відбувся матч 23-го туру української Прем’єр-ліги, в якому київське «Динамо» приймало «Інгулець». Поєдинок проходив в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський». Київське «Динамо» в матчі 23 туру української Прем’єр-Ліги з рахунком 5:0 розгромило «Інгулець». Після цієї перемоги «Динамо» за три тури до закінчення чемпіонату випереджає «Шахтар» на 13 очок. У матчі з «Інгульцем» кияни не дали супернику жодного шансу. З-поміж інших у грі відзначився й випускник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я нашого університету Віктор Циганков.

На п’ятій хвилині після розіграшу стандарту Ілля Забарний ударом головою робить рахунок 1:0. Десять хвилин Артем Бесєдін робить рахунок 2:0,  на старті другого тайму «Динамо» забиває третій гол. Після серії ударів результативний удар вийшов у випускника нашого університету Віктора Циганкова. На 70 хвилині Віктор оформив дубль, пробивши у верхній кут воріт – 4:0.

Матч вдало закінчився після подачі кутового на 83 хвилині, де ще один гравець київської команди, Денис Попов встановив остаточний рахунок у грі – 5:0.

Ми пишаємось досягненнями студентів та випускників нашого університету, і вітаємо команду «Динамо Київ» та, зокрема, Віктора Циганкова з новими титулами. Бажаємо  усім спортсменам-сковородинівцям нових перемог й міцного здоров’я. Нам завжди приємно пишатися й писати про ваші перемоги!

Водночас, нагадаємо, що взимку Віктора Циганкова було названо найкращим футболістом УПЛ й «Динамо Київ» та найдорожчим в Україні у 2020 році, а рік тому, у квітні, світ побачило ексклюзивне інтерв’ю Віктора для сайту нашого університету.

 

Прес-служба факультету фізичної культури, спорту і здоров’я

Перейти до вмісту