Студентська рада університету продовжує перезавантаження – оголошено набір до відділів самоврядування. Реєстрація триватиме до 19 травня

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Студентська рада університету продовжує перезавантаження – оголошено набір до відділів самоврядування. Реєстрація триватиме до 19 травня

Не встиг сплинути тиждень відтоді, як 16 квітня 2021 року відбулись вибори до Студентської ради Університету Григорія Сковороди в Переяславі, як новообраний склад головного органу студентського самоврядування університету вже оголошує конкурс на вступ до своєї команди. З року в рік студентське самоврядування потребує нових людей, які готові стати на варту прав студентства, робити їх життя кращим та бути частиною чогось більшого. Тобто, якщо ви хотіли стати корисним та ефективним для місця де навчаєтеся, стати більш впізнаваним та продемонструвати свої позанавчальні вміння то коли, власне, видаться краща можливість це зробити, якщо не зараз?

«Ми шукаємо креативних, запальних, талановитих людей»зазначають студрадівці та пропонують усім, хто знаходить себе у цих характеристиках переходити за активним посиланням та заповнювати анкету.

Серед відділів, до яких іде набір: волонтерський; інформаційний (відділ зв’язків з громадськістю); спортивно-туристичний та культурно-масовий. Себто обрати, де себе проявити, й справді є з чого!

Зверніть увагу, що конкурс відбувається в три етапи: після реєстрації претендентів чекає співбесіда з новообраним головою студентського самоврядування Вадимом Домарецьким, а також виконання творчого завдання, за результатами якого й буде обрано новий склад виконавчого комітету Студентської Ради університету.

Поспішайте – набір триватиме до 19 травня 2021 року, і з кожним днем у вас залишається все менше часу на долучення до креативної команди Студентської ради університету.

Не відкладайте своє зголошення – заповніть анкету вже сьогодні!

 

Прес-центр Студентської ради університету

Перейти до вмісту