«Платформа можливостей» повертається на платформі Microsoft Teams – у четвер спілкуємося з молодим народним депутатом Романом Лозинським

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Платформа можливостей» повертається на платформі Microsoft Teams – у четвер спілкуємося з молодим народним депутатом Романом Лозинським

Ні, це справді не першоквітневий жарт! У прийдешній четвер, 1 квітня 2021 року, наполегливо долаючи усі карантинні обмеження, у сковородинівський простір знову ввірветься «Платформа можливостей»  спільний проєкт Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю та Наукового товариства університету, у якому вже три роки організатори знайомлять усіх охочих сковородинівців з лідерами думки з різних галузей, представниками ініціатив, громадськістю організацій та спікерами, які можуть розповісти про те, як рухатися в правильному напрямку і які інструменти змін доступні нині молодим людям у контексті розвитку, навчання, працевлаштування та громадського життя.

Отже, вже 1 квітня 2021 року о 14:00 на платформі Microsoft Teams усі охочі матимуть нагоду поспілкуватися з народним депутатом України IX скликання, першим заступником голови комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, членом парламентської асамблеї «ЄВРОНЕСТ», екс-головою Української галицької партії, пластуном з найвищим почесним ступенем Гетьманського скоба, тріатлетом, марафонцем, співзасновником львівської «Школи молодої еліти» та просто цікавим співрозмовником та мотивуючим молодим українським політиком та громадським діячем Романом Лозинським.

 «Політики – це не завжди стереотипні пузаті дядьки на чорних джипах, часом це справжні люди без мішків грошей для лобізму інтересів. Я дуже хочу зменшити відстань між нормальними людьми та політикою. Тому моя мета – розповісти, «як це працює» у Верховній Раді України без страшних слів та зрозумілою мовою. Поза тим, не політикою одною – залюбки розповім про спорт і свої мандри, якщо вам буде це цікаво» зазначає Роман.

5 фактів, завдяки яким Вам буде цікаво відвідати цю зустріч:

  1. У березні 2018 року Роман Лозинський обраний головою Політради УГП, ставши наймолодшим головою політичної партії в Україні. Пройшов шлях від агітатора до народного депутата України.
  2. Двоюрідний брат прабабці Романа Лозинського Євген Петрушевич – перший президент Західноукраїнської Народної Республіки.
  3. Прадід Романа Лозинського Володимир Кузьмович – голова секретаріату УНДО, першої політичної партії в Західній України.
  4. Колекціонує унікальні олівці з усього світу – в колекції понад 500 екземплярів.
  5. Любить мандрувати, відвідав понад 30 країн.

У ході годинної зустрічі Роман розповість вам про свою роботу у Верховній Раді України і шлях молодої людини в політику – з чого розпочати, куди звернутись, що слід вміти та знати та багато іншого, а після цього залюбки відповість на усі ваші запитання – наполегливо просимо підготувати їх завчасно, аби наш гість встиг протягом відведеного часу відповісти на них.

«Найперше, ця розмова буде цікавою для всіх, хто цікавиться політикою, політичним життя, закуліссям найвищого законодавчого органу нашої Батьківщини і прагне потрапити туди працювати, проте ми переконані, що речі про які розповість молодий народний обранець та секрети, які обіцяє розкрити лише для сковородинівців, будуть цікаві широкій аудиторії наших здобувачів, викладачів та співробітників, містян та усіх небайдужих» – зазначають організатори.

 «Платформа можливостей» повертається – приєднуйся до зустрічі за посиланням. Сказати, що буде цікаво – це не сказати нічого!

Перейти до вмісту