Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Нехай у Ваших серцях завжди живе любов – з Днем святого Валентина!

Попри зимовий холод, нині всюди панує атмосфера тепла, кохання, радості, ніжності та пристрасті. А як інакше, якщо сьогодні найромантичніше свято у році – День святого Валентина. І хоч, певно, це свято й відмічене в календарях когось з Вас, ми не можемо не привітати з цим прекрасним днем всіх, у чиєму серці живе любов.

Дорога сковородинівська родино, усі закохані та одружені!

Бажаємо, аби цей день став для когось прекрасним початком довготривалих стосунків, а для когось – чудовим їх продовженням. Нехай янголи любові не відпускають Вас ні на хвилину і завжди оберігають.

Як сила тяжіння зближує планети, так і любов об’єднує людей, незважаючи на різні характери, смаки та інтереси. Любити – значить дивитися не один на одного, а в одному напрямку. Зичимо Вам швидше відшукати це почуття, а тим, хто вже знайшов, ніколи його не втрачати!

Нехай у житті кожного з Вас буде любов – ніжна, ласкава, тепла та безмежна. Неодмінно даруйте один одному посмішки, ніжність та радість спілкування.

Перейти до вмісту