У четвер, 26 листопада 2020 року, відбудеться IX Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У четвер, 26 листопада 2020 року, відбудеться IX Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів

У 2020 році Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених святкує своє 20-річчя. Ці роки сплинули дуже непомітно, проте вони були надзвичайно плідними і запам’ятаються членам Товариства лише приємними спогадами, пізнавальними заходами та неймовірною кількістю цікавих ініціатив і проєктів, серед яких і Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів «Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених». Конференція ще з 2011 року кожного семестру збирає молодих вчених з усіх куточків України та, зокрема, сковородинівського вишу, які займаються науковими пошуками та цікавими дослідженнями, задля обміну науковими пізнаннями, новими ідеями та задумами.

Тож з радістю повідомляємо, що 26-27 листопада 2020 року, з нагоди 20-річчя Наукового товариства університету відбудеться IX Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів.

У зв’язку з вимогами часу, які унеможливлюють сталий формат проведення, конференція відбудеться у змішаному форматі 26 листопада о 10:00 – онлайн (з використанням інформаційно-комунікаційної платформи Microsoft Teams – посилання) та офлайн (заочна).

Напрями роботи складаються із наступних секцій:

  1. Історико-філософські науки
  2. Політико-правові науки
  3. Природничо-економічні науки
  4. Психолого-педагогічні науки
  5. Фізична культура і спорт
  6. Філологічні науки

Для участі в конференції необхідно:

1. Заповнити реєстраційну форму до 23 листопада 2020 року (включно) за лінком

2. Надіслати матеріали на пошту nt.uhsp.edu@gmail.com із підписом листа прізвище та ім’я, тези/доповідь/стаття та секція (наприклад: Іванов Іван, стаття, секція: Історико- філософська) до 23 листопада  2020 року (включно).

Кількість поданих матеріалів від одного автора не обмежується (вартість оргвнеску  незмінна, від кількості поданих матеріалів).

3. Здати відскановані відгуки за підписом наукового керівника на тези/статі до 23 листопада 2020 року (включно). Відгуки на матеріали подають учасники, які не мають наукового ступеня (студенти, магістранти та аспіранти).

Телефон для довідок: + 38 (096) 703 12 71; + 38 (093) 986 11 43 – Луцик Оксана (Голова Наукового товариства університету).

Запрошуємо студентів, магістрантів, аспірантів, докторантів та викладачів зголошуватися до участі в конференції!

Перейти до вмісту