Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Сердечно вітаємо ректора університету Віктора Петровича Коцура з днем народження!

Коцур В.П.

З року в рік 19 жовтня для Університету Григорія Сковороди в Переяславі є доволі важливим й, водночас, святковим днем, адже саме ця дата в календарі означена  днем народження академіка НАПН України, заступник голови Національної спілки краєзнавців України, заслуженого працівника освіти України, доктора історичних наук, професора кафедри історії та культури України, ректора нашого університету Віктора Коцура.

Вельмишановний Вікторе Петровичу!

Ви вже давно стали визнаним лідером усього університетського колективу – від студента до професора. Ви володієте чудовим даром мислити масштабно, запалювати новими справами інших, вести за собою та відкривати нові зірки. Бажаємо, щоб накопичений Вами життєвий досвід і мудрість допомагали досягати нових висот, а нові ідеї та починання приносили радість і задоволення.

Нехай Вам повсякчас таланить на однодумців, колег, доброзичливих порядних людей, які приноситимуть у Ваше життя яскраві, теплі події, множитимуть успіхи та додаватимуть джерельної снаги, а цілеспрямованість, лідерські якості та відповідальний підхід до всіх справ стануть запорукою подальших звершень!

Хай Ваш багатий досвід і професійна майстерність ще довгі роки повноводною рікою переливається до палких студентських сердець і приносить успіх нашому університету.

Зичимо Вам подальшої натхненної керівної, наукової, освітньої діяльності, сміливих, цікавих і результативних починань!

Бажаємо, аби Вас завжди супроводжували творче натхнення й наснага, оптимізм, добро, гармонія, успіх, повага і ніколи не вичерпувалась Ваша особиста людська принадність, доброта, відкритість, порядність і толерантність.

Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів!

З любов’ю та повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету

P.S: Напередодні дня народження Віктора Петровича на YouTube каналі університету відбулася прем’єра нової рубрики «Код сковородинівця», у якій її автори віднині періодично спілкуватимуться з найяскравішими представниками сковородинівського соціуму про їх життєві та професійні шляхи, захоплення та секрети успіху. Саме Віктору Петровичу судилося стати гостем першого випуску, а відтак цю премєру можна вважати ще одним приємним і довгоочікуваним подарунком імениннику, позаяк інтерв’ю з гостем було записане ще минулоріч, напередодні 60-річчя Віктора Коцура, проте, в силу певних об’єктивних обставин, йому так і не вдалося побачити світ у запланований авторами час. У фінальну версію розмови увійшли окремі, найяскравіші фрагменти розмови. Врешті, що з того вийшло можна переглянути нижче:

Перейти до вмісту