Налаштовуйте віддалений доступ до баз Scopus та Web of Science і працюйте в них сидячи вдома

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Налаштовуйте віддалений доступ до баз Scopus та Web of Science і працюйте в них сидячи вдома

У зв’язку з продовженням дії карантину на території України до 11 травня 2020 року радимо скористатися можливістю та налаштувати віддалений доступ до баз наукових цитувань Scopus та Web of Science. Цю можливість надає компанія Elsevier та Clarivate Analytics для підтримки стабільної роботи науковців та зацікавлених користувачів.

На сайті бібліотеки університету розміщена інформація про налаштування віддаленого доступу до баз. Із більш детальною інформацією Ви зможете ознайомитись за посиланням.

Запрошуємо науковців, викладачів, студентів та аспірантів університету скористатися можливістю віддаленого доступу до баз Scopus та Web of Science!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту