ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Географія» (16-17.04.2019 р.)

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Географія» (16-17.04.2019 р.)

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 18.09.2018 року №1010 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році» ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» призначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Географія» (далі – Конкурс) серед студентів закладів вищої освіти ІІІ-IV рівнів акредитації.

 

Запрошуємо студентів Вашого навчального закладу взяти участь у ІІ турі Конкурсу.

На Конкурс від одного ЗВО може подаватися не більше трьох робіт переможців І туру. З детальною інформацією щодо вимог у оформленні студентських наукових робіт можна ознайомитися у Положенні про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затверджених Наказом Міністерства освіти і науки України №605 від 18.04.2017 року. Конкурсні роботи (в друкованому вигляді та на електронних носіях, анкета учасника) потрібно надсилати до 10 лютого 2019 року (за поштовим штемпелем) за адресою:

Кафедра географії, екології та методики навчання,
ДВНЗ «Перяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»,
вул. Сухомлинського, 30, м. Переяслав-Хмельницький, Київська обл., 08401

 

До 2 квітня 2019 року на web-сайті ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» будуть вказані прізвища конкурсантів, які запрошуються до участі в підсумковій науково-практичній конференції Конкурсу. На адресу закладів вищої освіти будуть надіслані листи-запрошення учасникам.

 

Проведення підсумкової науково-практичної конференції Конкурсу планується за таким графіком: 16 квітня 2019 року – заїзд учасників, підсумкова науково-практична конференція, підведення підсумків; 17 квітня 2019 року – екскурсія музеями НІЕЗ «Переяслав», від’їзд учасників.

Перейти до вмісту