Переяславські сумоїсти кваліфікувалися на чемпіонат України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Переяславські сумоїсти кваліфікувалися на чемпіонат України

 

19 жовтня 2018 року, в спортивному залі університету, проходили щорічні змагання з сумо, Кубок університету серед студентів. Приємно було бачити нові обличчя, а ще приємніше бачити учасників з минулого року.

 

Результати змагань:

Дівчата до 50 кг:
І місце Вакуліч Вікторія (ПФ)
ІІ місце Гаркуша Анастасія (ПФ)
ІІІ місце Остапович Тетяна (ПФ)

 

Дівчата до 60 кг:
І місце Чечко Діана (ФФВ),
ІІ місце Кисельова Анастасія (ПТФ)
ІІІ місце Куліш Лариса (ФФВ)

 

Абсолютна вагова категорія, дівчата:
І місце Козлова Аліна (ФФВ)
ІІ місце  Ніколайчук Владислава (ФФВ)
ІІІ місце Ярошенко Марина (ФФВ)
Хлопці до 70 кг:
І місце Пудиш Дмитро (СІФ)
ІІ місце Кустрьо Юрій (ФФВ)
ІІІ місце Гейбатов Роман (ФФВ)

 

Хлопці до 80 кг:
І місце Барсен Руслан (ФФВ)
ІІ місце Бовшик Вадим (ФФВ)
ІІІ місце Білоусов Роман (ФФВ).

Крім цього, 20-21 жовтня 2018 року в стінах Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, вже традиційно приймали кращих спортсменів-сумоїстів. Кубок Київської області з сумо серед дорослих, був відбірковим до кубку України, що буде проходити 16-19 листопада в місті Харкові. Наші спортсмени, які під час цих змагань були вже у новій спортивній формі, достойно представили себе, та завоювали низку нагород. А саме: ІІ місце до 50кг  – Остапович Тетяна, І місце 55 кг – Каріна Кошиленко, ІІ місце 55 кг – Таня Сіваченко, ІІІ місце 60 кг – Тетяна Плахотна, ІІ місце 65 кг – Наталія Кондратюк, І місце до 73 кгОксана Бабич, ІІІ місце до 73 кгІнна Куріленко, І місце до 95 кг – Іра Чорнобай, ІІ місце до 95 кг – Анна Скорик.

Чоловічий склад команди не міг не порадувати на цих змаганнях. Зокрема, І місце до 60 кг Самійленко Віталій, ІІ місце до 60 кгСамійленко Андрій, І місце до 70 кгМазура Костянтин, ІІІ місце 70 кгПудиш Дмитро, Дрегель Юрій. І місце 77 кгБарсен Руслан, ІІІ місце 77 кг – Бовшик Вадим, І місце до 85 кгПушенко Богдан, ІІІ місце – Олександр Фоменко, І місце до 100 кгСергій Перепелиця.

У змаганнях прийняли участь команди з Переяслава, Вишневого, Димера, Фастова, а також завітали гості з Бахмута (Донецька область) та Пирятина (Полтавська область).

Вітаємо всіх призерів змагань, і бажаємо подальших успіхів!

Прес-служба університету

[vcfastgallery columns=”4″ fg_type=”magnific-popup” size=”fg-masonry” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_smartphone_l_columns=”2″ fg_tablet_p_columns=”2″ fg_tablet_l_columns=”3″ fg_desktop_medium_columns=”4″ fg_desktop_small_columns=”2″ images=”11189,11190,11191,11192,11193,11194″]
Перейти до вмісту