Відкритий університет: Маркус Джоуб

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Відкритий університет: Маркус Джоуб

Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» з радістю повідомляє про довгоочікуване повернення у новому семестрі ще одного власного партнерського проекту – «Відкритий університет».

Особливою подією для нашого університету у понеділок, 17 вересня, стане одноденний приїзд до Переяслава Маркуса Джоуба – професора з США, доктора наук, викладача університету Майамі і просто гарного християнина. Це вже не перший його візит до України, але перший раз на запрошення ССХ Переяслав-Хмельницький доктор Маркус проведе свою лекцію в ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».

Тема лекції «Freedom and the Christian Influence on the Formation of the US Government / Свобода і вплив християнства на формування державності США». Великий досвід викладання дозволить професорові Джоубу на академічній мові поділитися зі студентами християнським вченням про свободу, закликати читати Біблію і на цих принципах будувати своє життя.

«Це дало мені стимул розвиватись», «лекція змінила мій світогляд», «хотілося б ще більше спілкуватись по ці темі»  ось лише частина відгуків, якими діляться вдячні слухачі лекцій пана Маркуса. Чекаємо Вас 17 вересня о 10:00 в конференц-залі імені Василя Сухомлинського нашого університету.

Прес-служба Наукового товариства університету

Перейти до вмісту