В університеті відбувся випуск фахівців 2018 року

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В університеті відбувся випуск фахівців 2018 року

26 червня 2018 року в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди відбулося особливе свято, яке не позначено у жодному календарі – урочистий випуск фахівців. Усі чекали цієї миті. Та коли вона настала, студентам не вірилося, що роки навчання промайнули, як короткі дні, залишивши після себе теплі, приємні спогади. Всі лекції, практичні заняття, іспити залишились позаду. Звісно, за роки навчання відбулося багато подій, але щомиті студенти відчували незмінну турботу та підтримку викладачів університету.

Університет випустив 1169 бакалаврів, з них – 706 денної та 463 –  заочної форм навчання, 38 магістрів денної форми навчання. Також цього року  відбувся останній випуск спеціалістів відділення післядипломної освіти – 155 випускників.

Дипломи з відзнакою отримали 7 магістрантів, 18 бакалаврів денної форми навчання і 9 – заочної.

Церемонія вручення дипломів – одне із тих урочисто-хвилюючих свят, яке назавжди залишиться в пам’яті кожного. Так було й цього дня – надзвичайно яскравого, насиченого емоціями та хвилюванням. Безліч гостей, батьки, друзі, знайомі, викладацький склад, привітання, спалахи фотокамер і відеозйомка – все це підкреслювало неповторність свята. Обличчя випускників світилися радістю і вони щедро дарували присутнім чарівні посмішки.

Кращих випускників, які брали активну участь в олімпіадах, науково-практичних конференціях, конкурсах, розбудові студентського самоврядування, було відзначено подяками за відмінні успіхи в навчанні та активну участь у науково-дослідній роботі і громадському житті університету.

Віримо, що випускники-бакалаври продовжать навчання в магістратурі нашого вишу, а для решти випускників початок трудового шляху стане хорошим життєвим стартом і вони гідно продовжуватимуть традиції, започатковані в Переслав-Хмельницькому державному педагогічному університету імені Григорія Сковороди.

Шановні випускники! Зичимо Вам здоров’я, натхнення, здійснення найзаповітніших мрій та успішної праці на благо нашої держави, бажаємо розвиватися творчо й професійно, зустріти добрих та надійних друзів. Гордіться тим, що являєтесь випускником Переяслав-Хмельницького університету. Ніколи не зупиняйтеся на дорозі знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! На вас покладено велику громадянську відповідальність за розбудову нашої України. Щасти Вам, шановні випускники!

Ольга Науменко

 

 

 

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”7071,7073,7057,7058,7069,7059,7072,7056″]
Перейти до вмісту