Із Міжнародного турніру в Польщі Вікторія Царук привезла дві «бронзи»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Із Міжнародного турніру в Польщі Вікторія Царук привезла дві «бронзи»

15-18 червня в місті Кротошин (Польща) відбувся міжнародний рейтинговий турнір класу «А» «Poland Sumo Open», в якому взяли участь 150 сумоїстів із восьми країн світу. Київщину гідно представила майстер спорту України міжнародного класу з сумо, викладач Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди Вікторія Царук. Вона виборола дві бронзові нагороди: у ваговій категорії понад 80 кілограмів і в абсолютній першості.

Нагадаємо, що Вікторія Царук – цьогорічна переможниця  чемпіонату Європи із сумо та бронзова призерка Кубка Європи. Тренує спортсменку заслужений тренер України Сергій Безкоровайний.

У міжнародному турнірі в Польщі також взяла участь магістрантка нашого педуніверситету, заслужений майстер спорту України  Іванна Березовська. Вона виборола «золото» в категорії понад 80 кілограмів і стала другою в абсолютній першості.

Спортсмени-переможці отримали грошові винагороди. Призерам вручили медалі, грамоти й призи. Щиро вітаємо спортсменок з перемогою та зичимо подальших успіхів на спортивній ниві!

Перейти до вмісту