Молодіжні проекти, що єднають європейську спільноту!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Молодіжні проекти, що єднають європейську спільноту!

У складних і суперечливих умовах сьогодення увага європейської спільноти прикута до проблем і становища молоді в сучасному світі. Так, ще у 2011 р. за ініціативою Фрідеріка Фаппані фон Лотрінгена (Frédéric Fappani von Lothringen) при ООН було створено консультативну неурядову організацію у двадцяти країнах світу з молодих представників національних освітніх кіл –  Cercles Nationaux de Réflexion sur la Jeunesse для вивчення, обговорення та вироблення рекомендацій з утвердження молоді в сучасному світі.

Від України до складу репортерів організації було запрошено кандидата історичних наук Лесю Коцур та кандидата політичних наук Віталія Коцура. За декілька місяців українсько-французької співпраці репортерами було підготовлено декілька оглядових публікацій, які стосуються стану та проблем сучасної української молоді («Молодь України: виклики нового тисячоліття», «Трудова зайнятість української молоді: негативні прояви», «Молодь у сучасній українській політиці»).

Фрідерік Фаппані фон Лотрінген

 

 

23 лютого 2018 р. за сприяння Frédéric Fappani von Lothringen українські репортери мали зустріч з представником ділового світу Франції та президентом Європейського соціально-економічного комітету (EESC) (квітень 2013 р. – жовтень 2015 р.) – Генрі Малозу. 

 

 

 

 

 

 

 

15 квітня 2018 р. Віталій та Леся Коцур мали продуктивну і важливу для подальшої співпраці зустріч із Matthias Vazquez, головою асоціації «Amitié France – Macédoine»!

Коцур Віталій, Коцур Леся

Перейти до вмісту