На засіданні ректорату 2 квітня 2018 року, розглядалися наступні питання:

1. Керівник відділу моніторингу якості освіти Анатолій Лоха ознайомив членів ректорату із станом відвідування студентів денної форми навчання та веденням обліку успішності студентів у журналах академічних груп. Він зачитав доповідну записку, де висвітлено результати перевірки. Подібні перевірки будуть проводитися регулярно.
2. Про стан підготовки до проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з психології повідомила декан факультету педагогіки та психології Ліана Яценко. За її словами стан підготовки до олімпіади зі спеціальності «Теоретична та прикладна психологія» підходить до завершення. На олімпіаду зареєструвалося 102 учасники з різних вищих навчальних закладів України. Олімпіада відбудеться 17-20 квітня на базі університету.
3. Про підготовку до виборів органів студентського самоврядування доповіла голова Студентської ради вишу Ольга Молонова. Було зазначено, що вибори відбудуться 19 квітня. Програми кандидатів розміщено на інформаційних стендах, розроблено зразки бюлетенів та протоколів. 16 квітня відбудуться дебати претендентів.
4. Із планом основних загальноуніверситетських заходів, які заплановані на квітень 2018 року ознайомив керівник соціально-гуманітарного відділу Андрій Іващенко.

Ольга Науменко

Перейти до вмісту